Minnelijke en gerechtelijke invordering alsook analyse, advies en begeleiding - CrediSolv biedt het u !

Analyse & advies

CrediSolv zorgt voor de invordering van uw facturen.  CrediSolv onderscheidt zich door u te begeleiden met, en te adviseren over, het debiteurenbeheer van uw bedrijf. 
Door de jarenlange financiële ervaring die onze consultants hebben opgebouwd adviseren wij u bij procedures en acties om de financiële situatie van uw bedrijf aanzienlijk te verbeteren.

Lees meer

spacer

Betalingsopvolging

Deze dienst biedt een structurele opvolging voor de onbetaalde facturen vanaf vervaldag. In plaats van op de vervaldag zelf een herinnering te sturen, zorgen wij voor aangepaste betalingsherinneringen
Resultaat: een verlaging van uw werkdruk gecombineerd met een accurate opvolging van uw betalingen.
       

Lees meer

Minnelijke invordering

Onze invorderingsprocedure staat voor een vastberaden en klantvriendelijke invordering van uw openstaande facturen. Communicatie met uw debiteur gebeurt zowel schriftelijk, telefonisch als per e-mail. Deze efficiënte inning gaat gepaard met de nodige zorg voor uw klantenrelatie.

Lees meer

spacer

Juridische invordering

Indien de minnelijke procedure niet tot een positief resultaat leidt kan voor de onbetaalde bedragen naadloos een gerechtelijke invordering gestart worden,van betekening door een deurwaarder over rechtspleging tot effectieve invordering.

Lees meer

Invordering op maat

Heeft u specifieke noden of wensen? Dient de communicatie volgens  uw bedrijfsethiek of specifieke methodieken te verlopen?   CrediSolv kan maatwerk aanbieden, mede door een eigen IT-dienst. We bespreken graag met u de mogelijkheden van een gepersonaliseerde aanpak.

Lees meer

spacer

Methodiek van invordering

Onze invorderingsprocedure staat voor een vastberaden en klantvriendelijke invordering van uw openstaande facturen. Communicatie met uw debiteur gebeurt zowel schriftelijk, telefonisch als per e-mail.


Lees meer

Regionale beperking

Momenteel biedt CrediSolv enkel haar diensten aan voor Belgische bedrijven. Incasso kan enkel gebeuren voor Belgische B2B of B2C klanten.

Onze diensten

Abonnementen

Diverse

CrediSolv BV


Blarenberglaan 4
2800 Mechelen

Tel.: +32(0)15.690.390
Fax: : +32(0)15.714.220

info@credisolv.be
 


Bereken zelf uw juridische invorderingen.
minnelijk en juridisch debiteurenbeheer