Abonnementen » Premium incasso

Premium Incasso Service

De slaagkansen van minnelijke incasso verhogen aanzienlijk door de combinatie van schriftelijke en telefonische invordering.

Bij het uitblijven van enige reactie naar aanleiding van de door ons verstuurde aanmaningsbrieven wordt de debiteur telefonisch gecontacteerd door ons contact center. Een persoonlijke benadering van de debiteur draagt bij tot een onderhandelde oplossing en terugbetaling van de schuld.

Indien deze procedure niet tot een positief resultaat leidt kan voor de onbetaalde bedragen een gerechtelijke invordering gestart worden.

Eerste aanmaning Ingebrekestelling Telefonisch contact Laatste aanmaning

1. Eerste aanmaning

In een eerste aanmaning wordt de debiteur gewezen op de openstaande factuur of facturen en worden in detail de additionele intresten en schadebeding toegelicht. Deze brief wordt klantvriendelijk opgesteld teneinde de klantrelatie te respecteren.

2. Ingebrekestelling

Indien de eerste aanmaning niet tot een positief resultaat leidt ontvangt de debiteur een ingebrekestelling.

Naast een detailoverzicht van intresten en schadebeding wordt uw klant gewezen op de additionele kosten van een mogelijke juridische procedure.

3. Telefonisch contact

Bij het uitblijven van enige reactie naar aanleiding van de door ons verstuurde aanmaningsbrieven wordt de debiteur telefonisch gecontacteerd. Deze persoonlijke benadering van de debiteur draagt bij tot een onderhandelde oplossing en terugbetaling van de schuld.

Onze dossierbeheerder kan verschillende voorstellen formuleren om de schuld via een afbetaalplan te vereffenen. Een uiteindelijk akkoord wordt schriftelijk bevestigd naar de debiteur. CrediSolv zorgt voor de opvolging van de diverse betalingen.

4. Laatste aanmaning

In een laatste fase van de minnelijke invorderingsprocedure trachten we via aangetekend schrijven door onze partner advocatenkantoor uw klant een laatste maal aan te manen tot betaling. 

Hierbij wijzen we de debiteur duidelijk op alle additionele kosten voor een nakende juridische procedure.

No Cure No Pay

Premium Incasso

Professional Incasso

Schriftelijke incasso
Telefonische incasso
Mogelijkheid tot afbetaalplan
met opvolging door CrediSolv
Maximum aantal dossiers
die gelijktijdig lopen
3 (*) geen max. geen max.
Minimum factuurbedrag € 250,00 geen min. geen min.
Type debiteur B2B / B2C B2B / B2C B2B / B2C
   (*) voor een groter aantal dossiers, contacteer ons

Onze diensten

Abonnementen

Diverse

CrediSolv BV


Blarenberglaan 4
2800 Mechelen

Tel.: +32(0)15.690.390
Fax: : +32(0)15.714.220

info@credisolv.be
 


Ons klantenportaal, uw garantie voor transparantie.
minnelijk en juridisch debiteurenbeheer